Cum Poți Devenii O Persoană Mai Matinală

Diminețile sunt mereu un motiv în plus de a ne îngrijora, ne setăm de seara cinci alarme, adormim cu o jumătate de oră mai devreme sau ne dresăm câinele să ne trezească dimineața, cu toate acestea mereu ne trezim cu o oră mai târziu decât ne-am propus, mai ales în weekend-uri.

Dacă dintr-o dată îți dorești să devii o persoană mai matinală, află de la mine că îți poți manipula organismul în așa fel încât să se trezească mai devreme. Iată cum poți face acest lucru:

Lasă Soarele Să Intre În Încăpere

Soarele ce îți luminează dormitorul este mai bun decât orice alarmă, chiar și decât aia care imită un cocoș. Lumina solară te va încărca de bună dispoziție și te va motiva să începi ziua în forță. Doar ai văzut în filme că toți oamenii fericiți își încep așa ziua. În funcție de anotimp, soarele te va mângâia cu razele sale calde iar somnul până la 10 va rămâne o amintire.

Alege Un Motiv Bun Să Te Trezești

Un alt mod de a devenii mai matinali este să vă gândiți de seara de ce vreți cu tot dinadinsul să vă treziți în următoarea dimineață devreme. Poate vă întâlniți cu cineva special sau v-ați propus ca în ziua următoare să vă apucați de alergat în zorii zilei.

De asemenea un alt motiv pentru care ai putea să te trezești mai devreme este alegerea ținutei pentru acea zi, gândește-te că mâine vrei să arăți fabulos iar fiecare detaliu să fie la locul lui. Astfel te vei motiva. Orice motiv ați alege este un bun slogan pentru o dimineață perfectă

Schimbă Rutina De Dimineață

Poate că o principalul motiv pentru care nu vrei să te trezești dimineața este pentru că rutina ta este foarte plictisitoare. Dacă vrei să devii o persoană matinală schimbă rutina sau fă-o mai interesantă. Spre exemplu micul dejun din fiecare dimineața încearcă să îl pregătești ca și cum i-ai face fotografii pentru Instagram, ști acele fotografii cu micul dejun aranjat frumos și cu o cană de cafea sau ceai alături.

Schimbă dușul de dimineața cu o baie relaxantă în care adaugi crema sau gelul de duș preferat ce miroase îmbietor și te transpune în locul în care ai fost în ultima vacanță. Sau pur și simplu plimbă-ți animalul de companie timp de 10 minute dimineața și fă-ți un obicei din a citi presa. Adaugă orice element care te poate motiva, secretul stă în atitudinea ta pozitivă.

Post navigation

One thought on “Cum Poți Devenii O Persoană Mai Matinală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *