Cele Mai Frumoase Flori De Oferit Persoanei Iubite

Un buchet de flori reușește să îmblânzească chiar și cea mai rece inimă. O floare cucerește, convinge, iartă sau împarte recunoștință atunci când este oferită cu cele mai bune intenții.

Femeile de pretutindeni se lasă fermecate de flori în fiecare zi încă din cele mai vechi timpuri. Bărbații le oferă cu drag pentru că sunt un aliat de nădejde.

Dacă vrei să oferi iubitei, logodnicei sau soției un buchet de flori important este să cunoști preferințele acesteia, însă dacă ea nu se poate decide între o anumită specie, iată cinci tipuri de flori care emană dragoste:

 1. Trandafirul

  Cea mai delicată dintre flori, trandafirul este sinonim cu iubirea. Doamnele și domnișoarele îl adoră pentru că nici o altă floare nu le ajunge în suflet la fel de repede precum un trandafir. Fie că îi oferi un fir de trandafir sau un întreg buchet, mesajul este același: ești o persoană importantă și nu îmi văd viața fără tine în ea! Se spune că trandafirii roșii sunt preferații femeilor însă acest lucru este interpretabil, ține de preferințele fiecăreia în parte.

 2. Lalelele

  Lalelele arată și miros îmbietor, sunt proaspete și unice, la fel cum este și povestea voastră de dragoste. Poate nu știați dar în trecut lalelele roșii însoțeau declarațiile de dragoste ale cavalerilor către cele ce urmau să le fie partenere pe viață. Dacă vrei să îi reamintești de cât de specială este ea pentru tine, oferă-i un buchet cu lalele colorate.

 3. Bujorii

  Atât de suavi și parfumați, bujorii au o aură aparte. Nici o altă floare nu îi reamintește partenerei de zilele fericite cum o poate face un buchet de bujori. Bujorii simbolizează o căsnicie fericită și sunt de preferat atunci când se organizează un astfel de eveniment. În plus bujorul este floarea națională a României.

 4. Daliile

  Daliile sunt un simbol al angajamentului și al unei legături puternice. Se spune că un buchet de dalii oferit persoanei iubite garantează fericirea. În plus sunt sofisticate și romantice la fel cum este și femeia din viața ta.

 5. Orhideele

  Un buchet de orhidee îi arată cât de specială este ea pentru tine. Orhideele sunt sinonime cu dragostea, luxul și frumusețea. Aceste flori se găsesc în 250.000 de specii deci vei avea de unde alege atunci când vrei să îi compui un buchet personificat. Inima îi este ca și cucerită.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *