Top 5 Eroi Din DotA

DotA este un joc de strategie, care se poate juca onine pe diverse servere facute special pentru astfel de jocuri. Pentru a putea juca, ai nevoie de jocul warcraft, pe care instalezi o anumita harta, care iti permite sa joci online alaturi de alti jucatori.

Fiind un joc bazat pe actiunile eroilor, ai aici top 5 eroi din acest joc:

1. Mortred sau Phantom Assassin, este un erou pe care cu greu reusesti sa il omori daca este un pic crescut si are ceva item-uri. Este un erou de late, adica punctul lui cel mai ridicat in bataie este spre sfarsitul jocului, unde este indeajuns de puternic sa dovedeasca orice alt erou.

2. Faceless Void este extrem de eficient pentru ca are ca si ultimata o cupola in care timpul se opreste, iar toti eroii prinsi in aceasta cupola sunt neajutorati pentru cateva secunde bune, secunde care fac diferenta in anumite parti ale jocului.

3. Spectre sau The Mercurial, este un erou care rezista la foarte mult damage, mai ales ca pasiva lui principala da damage eroilor care dau in el. Ultimata acestui erou face ca fiecare erou advers sa fie urmarit de o imagine asemanatoare cu cea a lui, iar daca el vrea, se poate teleporta la una dintre aceste imagini. In late, este un erou extrem de eficient.

4. Slark, este eroul care se poate bate 1 versus 1 cu aproape orice erou, acesta poate sa sara dupa tine daca vrei sa fugi, iti poate face damage stand langa tine si ultimata lui il face invizibil si imun la orice vraja se da asupra lui.

5. Necrolyte, este un erou de suport, iar in ciuda aparentelor, nu este atat de usor de omorat. Poate juca rolul de suport in a pune observatoare pe harta si a lua curier, insa se poate transforma foarte usor intr-un erou care domina datorita abilitatii lui de a muri foarte greu.

Oricare ar fi eroul tau, incearca sa te bucuri de acest joc minunat, pana la urma conteaza sa participi, nu sa castigi.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *