Noul-Kindle

Se pare ca Jeff Bezos, CEO-ul Amazon a testat un nou e-reader Kindle saptamana aceasta in ciuda faptului ca nu au dezvaluit nimic concret, ci doar informatiile ce apar pe site-ul oficial al e-reader-ului, Tmall.com. Se pare ca cei de la Tmall. com au pus din greseala aceasta informatie pe site, insa au fost altii care inainte sa fie stearsa de pe site au luat informatia si au publicat-o. Noul Kindle se va numi Kindle Oasis si are baterie reincarcabila insa nu este nici un semn de putere solara pana acum, asa cum se zvonea.
Primul si cel mai important aspect este ca noul Kindle este mai mic decat Kindle Voyage, avand ramele mult mai subtiri, o baterie mai mica si o greutate de 131 de grame, fata de 180 de grame cat avea predecesorul sau , sau 205g cat avea Kindle Paperwhite. Acesta are incorporat un accelerometru care pivoteaza automat pe ecran daca se trece de la mana stanga la mana dreapta.
Noul Kindle Oasis nu este plat, se poate vedea o umflatura sub butoane ceea ce te ajuta sa tii dispozitivul mai confortabil in mana si ceea ce il face si mai usor. Este foarte subtire, are 3.4 mm iar display-ul are 300dpi.
Datorita faptului ca acest nou Kindle are o forma diferita, carcasa de piele in face sa arate ca mai mult ca un dreptungi.
In cele din urma, nu este inca foarte clar daca cei de la Amazon au revenit la intoarcerea paginilor cu butoane sau este in continuare cu touch screen, in urma feedback-ului pe care l-au avut.
Toate aceste informatii legate de noul dispozitiv nu sunt inca oficiale si nu stim inca pretul pe care il va avea sau perioada in care va fi disponibil pe piata. De asemenea nu stim inca ce perioada de viata are bateria acestuia, avand in vedere ca este mult mai subtire si ar putea fi afectata de acest aspect. Dar sincer eu as opta pentru un dispozitiv mai usor, care sa tina 2 saptamani, in loc de 2 luni.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *