Sfaturi pentru economisirea bateriei la Iphone

Exista mai multe sfaturi pe internet despre cum poti economisi baterie pentru Iphone, insa nu stii care merita efortul de a fi incercate. E usor sa faci o lista cu sfaturi utile pentru economisirea bateriei, insa sa le incerci pe toate inseamna pierdere de timp si munca in zadar. Iata cateva sfaturi testate, care fac diferenta.
Pentru aceste teste s-a folosit un Iphone 5s, Iphone 6 plus, si un Iphone 6s, toate trei folosind IOS 9.2.1.

Activeaza modul Low Power
Uneori, cele mai simple lucruri sunt cele mai bune.
Aceasta caracteristica forteaza mai multe setari sa economiseasca baterie, dezactivand preluarea automata a unui e-mail nou, reducand luminozitatea ecranului, blocand automat telefonul si oprind alimentarea afisajului mai repede.

Micsoreaza luminozitatea
Un alt sfat simplu, care mentine bateria in viata mai mult timp, este reducerea luminozitatii.
Dezactiveaza Wi-Fi cand nu este in uz
Wi-Fi consuma intr-adevar din energia telefonului, iar atunci cand nu esti acasa sau la birou ca sa se poata conecta, Wi-Fi cauta in permanenta retele disponibile. Daca nu ai nevoie de el, opreste-l.

Dezactiveaza datele mobile
Acest lucru este pentru cei care se gasesc in zonele in care exista acoperire slaba pentru mobil. Unul dintre motivele pentru care Iphone ramane fara baterie, a fost tinerea acestuia intr-o zona fara acoperire celulara. Telefonul cauta continuu o conexiune celulara, consumand baterie in tot acest proces. Deci daca nu ai nevoie de datele mobile, dezactiveaza optiunea.

Modul avion
Aceasta este optiunea nucleara, si opreste conectivitatea wireless.
Procesul de cautare pentru o conexiune, fie ca este vorba de telefonie mobila, Wi-Fi sau Bluetooth, pare sa consume o cantitate mare din viata bateriei, iar cel mai simplu mod de a opri acest lucru este de a trece pe modul avion. Cu nici un fel de conexiune, iPhone-ul devine, in esenta, o caramida, dar cel putin poti dezactiva Modul avion selectiv atunci cand ai nevoie de el, economisind o cantitate considerabila de baterie.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *