Planificarea nunții perfecte

Nunta este pasiunea oricarei femei. Noi, femeile, visam la nunta noastra inca de cand suntem mici si ascultam si vedem povesti cu printi si printese care traiesc pana in adancii batranetii. Nunta perfecta, este un termen care defineste perfectiunea diferit pentru fiecare mireasa in parte. Pentru unele este perfect ca toata lumea sa fie multumita, pentru altele conteaza foarte mult cum ies in poze si asa mai departe.

Planificarea incepe cu cererea in casatorie, deci in mod ironic, mirele face primul pas in planificarea nuntii perfecte. Apoi, se stabileste numarul de invitati si data iar imediat dupa se incepe cautarea restaurantului. Restaurantul se alege in functie de nr de invitati, pe care ar trebui sa-l stiti, macar cu aproximare. De preferat ar fi ca restaurantul sa aiba cateva chestii incluse pe langa meniul propriu-zis, poate niste ore de dans pentru miri, sau poate dispun de o oferta pentru buchete mireasa, cert este ca trebuie sa vina cu ceva in plus.

Dupa alegerea restaurantului, se alege formatia, sau dj-ul, in functie de buget, fotograful si cameramanul. Cu toate ca la unele nunti se fac anumite compromisuri, cum ar fi sa renuntati la formatie si sa optati pentru un dj, niciodata sa nu renuntati la fotograf sau la cameraman, pentru ca dupa ce nunta ajunge la bun sfarsit, cu pozele si cu filmarea mai ramaneti, iar peste ani si ani, este placut sa va strangeti si sa retraiti momentele de atunci prin poze si filmare.

Hainele se aleg in functie de buget, insa in mod special, pentru miresica, ar trebui ca rochia sa iasa in evidenta mai tare ca orice altceva de la nunta respectiva, asa ca mare grija ce alegeti. Mirele trebuie sa fie demn de mireasa lui, deci nici el nu trebuie sa fie lasat in urma, ar fi pacat ca un invitat de la nunta lui sa arate mai elegant ca el.

Dupa tot acest stres, si toata planificarea in sine, a venit momentul sa va si distrati. Asta este cel mai important lucru, intr-un final pentru ca daca la nunta voastra nu reusiti sa va distrati, atunci nici invitatii vostri nu se vor simti in largul lor si nu se vor distra pe masura.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *