De ce ar trebui să stai în cămin în primul an de facultate

Daca abia ai terminat liceul si esti admis la o facultate dintr-un alt oras nu ar trebui sa-ti faci griji despre locul unde vei sta cazat in primul an. Majoritatea universitatilor care se respecta ofera cazare tuturor studentilor din anul I, urmand abia ca mai apoi sa ii cazeze pe cei mai mari.

Tot ceea ce trebuie sa faci insa este sa treci peste preconceptile despre viata de camin, nu de altceva, dar lucrurile s-au schimbat foarte mult in ultima perioada, iar spre fericirea ta, s-au schimbat in bine. Bineinteles, mai sunt si camine care arata sub orice critica, dar acum esential este sa iti faci prieteni si multe cunostinte, nu sa stai neaparat in lux.

Un lucru pe care trebuie sa il iei in considerare este faptul ca viata de studentie adevarata o intalnesti doar daca esti cazat in camin, altfel, daca esti in chirie nu vei avea parte de petreceri dese, de seri de neuitat sau de o mare gasca de prieteni pe care ti-o faci de-a lungul vietii in camin.

Viata in camin este o experienta frumoasa iar stand in primul an in chirie vei rata foarte multe lucruri, dar mai ales, va trece studentia pe langa tine mult mai repde.

Majoritatea celor care au stat in camin in primul an au ales sa stea in chirie spre finalizarea studiilor, nu din cauza conditiilor, ci mai degraba ca au trecut deja prin tot ce se poate intampla in camin, iar acum au nevoie de o schimbare in viata lor.

Viata de camin este potrivita pentru orice tanar acum, cand esti boboc la facultate, nu mai tarziu cand deja vei fi obisnuit cu multa intimitate si liniste. Va fi timp de asa ceva toata viata, acum este timp doar de mult invatat si de un strop de distractie.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *