Despre Amsterdam City Card

Un City Card poate fi optiunea perfecta atunci cand iti doresti sa vizitezi un mare oras european cum este Amsterdam. De cele mai multe ori se intampla ca atunci cand faci un City Break intr-un astfel de oras, preturile sa fie foarte mari chiar si pentru catvea zile de cazare.

Pentru a experimenta diverse lucruri si a vizita numeroase muzee, te costa in jur de 160 de euro. Iti poti cumpara acest card de la mai multe puncte de vanzare, dar poti comanda fara probleme si online, preturile variind de la 49 de euro pentru 24 de ore, la 69 de euro pentru 72 de ore.

Daca ai de gand sa-ti cumperi un astfel de card, vei vedea ca vei economisi aproximativ 90 de euro, daca iti iei cardul pentru o perioada de 72 de ore de sedere. Exista foarte multe facilitati ce vin la pachet cu acest card. In primul rand nu va trebui sa platesti nimic pentru transportul in comun, in al doilea rand, intrarea la Artis Royal Zoo este libera, iar o croaziera pe canalele din Amsterdam este si ea free.

Depinzand foarte mult si de cardul cumparat, vei mai avea si alte facilitati pe langa aceste lucruri. O astfel de facuilitate este intrarea la muzeul Hermitage din Amsterdam sau intrarea la Portrait Gallery. Pe lanag toate aceste lucruri vei mai avea inclusa si o harta detaliata a orasului Amsterdam precum si intrare gratuita la majoritatea muzeelor si obiectivelor turistice din oras.

In functie de ofertele lunare, te vei mai putea bucura de unele suveniruri sau cadouri surpriza. De asemenea vei avea intrare libera la concerte, teatru si inchirieri precum si la restaurante. Mai sunt reduceri chiar si pentru cazare sau pentru inchiriere de biciclete daca iti place sa pedalezi atunci cand vizitezi un oras.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *