Cum se poartă cămașa hawaiana?

Camasa hawaiana poate fi un articol vestimentar chiar deosebit, daca se poarta asa cum trebuie. Se spune despre aceasta camasa ca ar fi fost inventata de un chinez si nu de un american, dupa cum se banuia pana acum. Chinezul respectiv traia in Hawaii, de aici si numele camasii cu pricina.

Matasea este principalul material din care este confectionata camasa, provenienta acestuia fiind de la resturile de matase ce ramaneau din kimonourile vechi. Turistii au imprastiat aceasta moda in toata lumea, datorita faptului ca statul Hawaii reprezinta una dintre cele mai mari atractii turistice ale lumii.

Acest articol vestimentar a fost mereu asociat cu vacanta si cu relaxarea. Cel mai des purtate alaturi de acest articol vestimentar fiind tricoul si o pereche de blugi, atat inchisi, cat si deschisi.

Camasa hawaiana se poate purta chiar si incheiata, pentru a aborda o tinuta mai interesanta putandu-se deschide primul nasture al camasii, iar tricoul putand fi inlocuit cu un maieu.

Un alt mod de a combina camasa hawaiana este cu un pulover si cu niste blugi. Pentru a iesi un efect cat mai ok, se poate opta pentru un pulover mai deschis si eventual oversize. Aceasta camasa mai poate fi asortata si cu un costum de vara. Aceasta tendinta a fost vedeta anilor 70, de aceea a permis crearea acestui amestec unic.

Aceasta tehnica functioneaza foarte bine cu un costum kaki si eventual niste tenesi converse albi. Un alt mod de a purta camasa este bagata in pantaloni alaturi de un maieu de culoare neagra iar pantalonii ar putea si ei sa fie negri si eventual mai largi.

Un alt lucru pe care l-ati mai putea face este sa deschideti un nasture al camasii pentru a se vedea macar putin tricoul, daca veti decide sa aveti unul pe dedesupt.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *