Materialul minune care te-ar face să renunți la aparatul condiționat

Din fericire pentru noi avem 4 anotimpuri, insa sunt regiuni geografice unde canicula persista de-a lungul unui intreg an, iar persoanele care traiesc in acele zone cu siguranta nu stiu cum se simte o temperatura de iarna la -20 de grade Celsius, dar si sa traiesti in asemenea conditii.

Insa, cu toate acestea, materialul minune s-ar putea sa ne fie si noua de mare ajutor pe perioada de vara atunci cand temperaturile sunt destul de ridicate si la noi in tara.

Materialul are la baza polietilena, iar potrivit inventatorilor acesta ar putea a ajute corpul persoanelor care il poarta sa respire mai mult, ceea ce inseama ca ar putea rezista mai mult la caldura, nemaiavant nevoie neaparat de un aparat de aer conditionat.

Pe langa faptul ca materialul ar oferi un plus de confort termic pentru persoana care il poarta, acesta ar putea sa ajute chiar si la protejarea planetei prin reducerea cunsumului de energie electrica. Cu siguranta daca materialul ar fi inclus pe piata, mult mai usor ar fi sa ajuti corpul unei persoane sa se raceasca mai repede decat sa racesti in intregime o intreaga cladire. Astfel, cu ajutorul unui astfel de material am putea sa uitam de aparatele de aer conditionat, aparate care la nivel mondial reprezinta un consumator foarte mare de energie electrica.

Totodata, pe langa cele de mai sus, materialul ar ajuta si la evaporarea respiratiei dar si cu mentinerea temperaturii corpului cu cel putin 2 grade Celsius mai mica decat materialele conventionale care sunt deja prezente pe piata.

Specialistul care se ocupa de studierea acestui material a anuntat faptul ca studiul acesta deschide portile spre noi si noi descoperiri, iar pe ordinea lui de zi este cautarea unei variante de incalzire a obiectelor fara a fi nevoie de folosirea unei surse de incalzire externe.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *