Noua interfață YouTube Android

Youtube vine cu noi imbunatatiri cand vine vorba despre interfata sa. De asceasta data este vizata aplicatia disponibila pe Android. In zilele urrmatoare, Youtube va face un update destul de important pentru ca se vor schimba numeroase lucruri.

Desi aplicatia YouTube este una foarte folosita, se pare ca in momnetul de fata are si cateva lucruri ce ar trebui sa fie indreptate. Aceste probleme apar in special pe aplicatia de pe Android, iar Youtube are in vedere sa rezolve aceste probleme.

O actualizare importanta are acest scop in vedere, iar utilizatorii de Android se vor putea bucura cat de curand de o aplicatie mult mai buna. In primul rand noul update va aduce cateva retusuri la nivelul interfetei aplicatiei. Bara de navigare va fi repozitionata in pareta de jos a ecranului.

Datorita acestei schimbari continutul de pe youtube va fi mai usor de afisat deoarece va fi disponibil spre centrul ecranului. Aplicatia nu va mai avea atat de mult butoane in partea de sus, acest lucru usurand cu mult activitatea utilizatorului atunci cand o foloseste.

Un alt lucru pe care YouTube doreste sa-l faca atunci cand este vorba despre aceasta aplicatie este sa schimbe culoarea rosie caracteristica. Aceasta culoare va urma sa fie modificata din rosu in alb. Bara de navigare va fi si ea imbunatatita, prin faptul ca va iesi mai usor in evidenta atunci cand userul doreste sa caute ceva pe platforma.

Bara de cautare va avea o culoare neagra, iar butoanele vor fi colorate in rosu si negru. Ordinea tab-urilor listate ramane insa neschimbata, cu toate ca si aceste lucruri ar necesita o atentie in plus a companiei. Youtube mai are de gand sa vine si cu alte update-uri in perioada imediat urmatore si ramane de vazut daca aceste update-uri vor fi apreciate sau nu de utilizatori.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *