Cele mai bune jocuri pe care le poți încerca chiar acum

Exista foarte multe jocuri video pe care le poti incerca cu usurinta, iar povestea lor sau actiunea te va tine in suspans pentru o periaoda foarte lunga de timp. Anii trecuti au aparut o serie de jocuri foarte apreciate de utilizatori, dar nici in acest an nu putem spune ca ducem lipsa de niste jocuri chiar interesante, de care cu siguranta va veti indragosti instant.

Unul dintre aceste jocuri este The Witcher 3. Acest joc a castigat chiar si prestigiosul premiu „Game of the Year”, fiind dezvoltat de CD Projekt Red in Polonia. Acest joc s-a bucurat de numeroase review-uri pozitive din partea site-urilor de profil. Eroul acestui joc este Geralt din Rivia. Acest joc va va oferi peste 100 de questuri ce ar trebui realizate astfel icnat sa va bucurati de o experienta de neuitat.

The Division este un alt proiect ambitions marca Ubisoft, ce a devenit dealungul timpului unul dintre cele mai apreciate jocuri. Actiuena acestui joc are loc in New York, unde populatia a fost decimata de un virus oribil. Schimburile de focuri reprezinta o calitate a acestui joc, pentru ca aceste schimburi de focuri sunt realizate foarte bine.

Far Cry Primal, este un alt joc destul de apreciat de comunitatea gamerilor. Ubisoft nu se teme sa incerce ceva nou din cand in cand, iar acest joc este inedit deoarece actiunea se petrece in anul 10000 i.Hr. Gameplay-ul este principalul Pro al acestui joc, iar povestea sa este si ea una pe care cu siguranat o vei aprecia.

Call of Duty Black Ops este un joc foarte apreciat de numerosii fani din toata lumea, chiar si atunci cand vine an de an cu mici imbunatatiri. Povestea este cea care conteaza atunci cand vine vorba despre acest joc.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *