Reguli de încălcat la ținuta de petrecere

Atunci cand este vorba de o petrecere se pot incalca anumite reguli de moda, nefiind nimic rau in a incerca putina inovatie. Unul din miturile peste care ar trebui sa treci este combinatia de rochie alba cu pantofi negri. In cazul in care nu ai devenit mireasa, atunci poti face acest gest.

Diferiti specialisti si diferite reviste recomanda sa nu alegem aceasta combinatie. Cu toate acestea ar fi complet ridicol sa renunti la o pereche de pantofi negri, doar pentru ca porti o rochie alba, atata timp cat accesorizezi cu diverse nuante de negru.

Un alt lucru pe care specialistii spun ca nu ar trebui sa-l facem, ar fi sa combinam auriul cu argintiul. In acest caz ar trebui sa ascultam sfatul specialistilor, pentru ca daca nu stii sa o faci, ar fi mai bine sa nu o faci deloc. Cea mai sigura cale de a combina aceste nuante este prin accesorii. Daca vei face acest lucru, cu siguranta nu vei da gres.

Cele care sunt increzatoare in propriile gusturi ar trebui sa nu incalce regula care spune ca nu ar trebui purtate sosete cu o rochiile subtiri. Din ce in ce mai multe persoane, apeleaza la aceste combinatii, in special cand vine vorba de petreceri. Daca doriti sa faceti asa, atunci cea mai fericita optiune ar fi sa combinati o rochie bleumarin cu imprimeu feminin, alaturi de pantofi oxford si sosete deasupra gleznelor.

Exista o foarte mare probabilitate sa fi auzit ca imprimeul formal sa nu fie foarte elegant la evenimentele formale. Acest lucru nu este intru totul adevarat. Imprimeul floral poate fi in culori pastelate sau intr-o singura culoare foarte puternica cu niste accesorii decente si subtiri, dar si simple, astfel incat sa puteti iesi in evidenta fara prea mari batai de cap.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *