Ce poartă Cătalin Botezatu

Catalin Botezatu este un exemplu de stil pentru multi barbati din tara noastra. Acest designer s-a remarcat de-a lungul timpului prin tinutele sale si prin emisiunile de modeling pe care le prezenta. Un alt lucru, pentru care Catalin Botezatu este foarte cunoscut, sunt calatoriile sale din lumea intreaga, din care reuseste sa se inspire.

Rafinamentul si atentia pentru detalii au fost mostenite de la mama sa, pe care acesta o descrie ca fiind o femeie destul de cocheta, dar si iubitoare. Lui ii place sa fie mereu informat despre cele mai noi tendinte in moda, cu toate acestea nu se indeparteaza niciodata de stilul propriu, pentru ca asa cere moda. Il puteti zari mereu purtand ochelari de soare, pe care acesta ii apreciaza foarte mult.

Mai mult decat atat, Catalin Botezatu, apeleaza mai mereu la bratari, palarii, dar si inele pentru a se pune in evidenta. Acesta este foarte creativ si alege culorile cu atentie, cand isi realizeaza tinuta. Poarta o paleta variata de culori precum roz, mov, dar si portocaliu sau galben.

Multi barbati considera ca aceste culori sunt feminine, cu toate acestea, lucrurile nu stau deloc asa, daca cunosti anumite detalii despre imbinarea culorilor. Un alt lucru care iese in evidenta, atunci cand vorbim despre Catalin Botezatu, este ca acesta acorda o importanta foarte mare pantofilor pe care ii poarta.

Acesta opteaza pentru orice tip de incaltaminte. In mare parte il vei vedea purtand pantofi lacuiti. Cu toate acestea, nu se da in laturi de la tenisi sau espadrile. In orice situatie il vedem, acesta poarta numai tinute ingrijite si este mereu atent la detalii. Acesta a spus ca are intotdeauna grija sa-si adopte tinuta la evenimentul la care participa. La un eveniment cu adevarat sofisticat, nu va ezita sa opteze pentru un costum foarte elegant cu care sa iasa in evidenta.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *